Colaborarea cu echipa din Stefan cel Mare a inceput in 2002, iar din 2007 Orange este sponsorul principal al clubului

“Vom continua seria colaborarilor in domeniul sportului si in curand vom anunta ca Orange sustine una dintre cele mai de succes echipe feminine din sportul romanesc”, a declarat Thierry Millet, directorul executiv al Orange Romania.

Totodata, pana la finalul 2009, compania va lansa o serie de oferte dedicate suporterilor fotbalului si echipei Dinamo.

Orange, nu este singurul operator care ofera cartele concepute pentru sustinatorii echipelor de fotbal, saptamana trecuta, Cosmote, al treilea operator pe piata de telefonie mobila locala lansand ”Cartela de Suporter” pentru suporterii CFR Cluj.

Utilizatorii Cosmote primesc 2.000 de minute in retea, care pot fi folosite in judetul Cluj, impreuna cu extraoptiunea 860 care include 800 de minute si SMS-uri in retea si 60 de minute nationale si internationale (catre retele fixe din Europa si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), pentru 4.5 euro/luna.

Orange a inregistrat in primul semestru al acestui an venituri de 531 milioane de euro, mai putin cu 15,4% fata de aceeasi perioada din 2008.

Intre lunile ianuarie-iunie ale acestui an, compania a avut 10,35 milioane de clienti, fata de 10,08 milioane de utilizatori in iunie 2008.

Orange a rulat anul trecut afaceri de 1,28 miliarde euro, mai mari cu aproximativ 5,5%, fata de cele din urma cu doi ani si a inregistrat un profit de 437,9 milioane euro, in crestere cu circa 20% fata de cel anuntat pentru 2007, detronand astfel Petrom si devenind cea mai profitabila companie pe piata locala, potrivit Ministerului de Finante.