Dragos Nicolaescu a parasit Ness Romania, furnizor global de servicii si solutii IT, pentru a-si deschide propriul business, in consultanta IT si management.
Chiar daca Nicolaescu si-a dat demisia la inceputul saptamanii, compania nu a confirmat, pana in momentul de fata, acest fapt.

Potrivit unor surse apropiate fostului country manager al integratorului de sisteme Ness, diferenta de viziune intre el si managementul companiei a schimbat planurile strategice pe care le avea la inceputul mandatului sau.

Principalul obiectiv al lui Nicolaescu la Ness era acela de a aduce compania in top trei cei mai importanti integratori de sisteme de pe piata locala. Totodata, el urmarea sa consolideze si sa organizeze doua echipe puternice, una de management si alta de vanzari, si sa intre adanc pe partea de administratie publica.

“Doresc sa intru foarte agresiv in cateva segmente de piata, in domeniul administratiei, piata mass-media, sectorul finance, in banking – acestea sunt cateva nise de piata pe care vreau sa incerc sa intram”, declara el in luna iunie a acestui an, intr-un interviu acordat Wall-Street.

In prezent, Dragos Nicolaescu vrea sa-si deschida propria firma de consultanta in IT si management, conform sursei mentionate. Iar asta deoarece are o experienta de 14 ani in IT si 6-7 ani in management.

De asemenea, acesta a conceput trei proiecte in timp, pe care nu a avut cand sa le concretizeze din cauza job-urilor avute. Acum, dupa ce a renuntat la sefia Ness, Nicolaescu vrea sa se dedice viziunii sale si sa-si puna in aplicare principiile.

Deocamdata, nu se stie cine i-ar putea locul in fruntea companiei pe care a condus-o patru luni. O pozitie oficiala din partea Ness este asteptata spre finalul acestei saptamani.

La Ness, Dragos Nicolaescu a ajuns printr-o firma de head-hunting. Prima data cand a fost contactat de firma respectiva, el inca mai lucra la Fujitsu Technology Solutions Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri