Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, a lansat o oferta a cartelei Vodafone pentru prieteni, dupa ce saptamana trecuta a anuntat una dedicata familiei, informeaza compania.
Clientii Vodafone isi pot crea un grup de pana la patru prieteni prin care au avantaje precum: minute bonus in grup la fiecare reincarcare a oricarui membru din grup, extraoptiunea cu 500 de minute in retea, 50 de minute nationale sau internationale si 500 de SMS-uri in retea, cu patru euro credit pe luna si extraoptiunea o luna gratuita de Internet pe mobil la activarea cartelei.

„Cu aceasta noua promotie, dorim sa extindem beneficiile Cartelei Vodafone, oferind clientilor posibilitatea de a-si crea un grup de pana la patru prieteni cu care comunica intern”, a spus Karsten Wildberger, directorul comercial pe segmentul consumer al Vodafone Romania.

La sfarsitul primului semestru al acestui an, Vodafone avea 9,53 milioane de clienti, mai mult cu 3% fata de iunie 2008, dar in scadere fata de 9,58 milioane de utilizatori la finalul lunii martie a acestui an.

In perioada aprilie-iunie, Vodafone a inregistrat o scadere cu 17,3% a veniturilor, dupa ce in primele trei luni ale anului declinul a fost de 10,3%.

In 2008, Vodafone a raportat o cifra de afaceri in crestere cu circa 3%, la 1,18 miliarde euro, in timp ce profitul a crescut cu 16% la 306,6 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri