Comisia Europeana a desemnat un expert britanic in securitatea computerelor pentru a verifica daca Microsoft se supune regulilor anti-trust impuse companiei de Comisia Europeana in 2004.
Comisia l-a desemnat pe expertul Neil Barrett drept administrator independent de monitorizare, pentru a verifica daca Microsoft se conformeaza regulilor impuse de Comisia Europeana.

Barrett a lucrat inainte la Bull si este profesor la Universitatile Cranfield si Glamorgan, unde este specializat in securitatea computerelor.

Desi Microsoft se afla inca intr-un lung proces de recurs impotriva regulii impuse de Comisia Europeana, compnia a salutat desemnarea lui Barrett.
Potrivit Comisiei, Barrett va incepe imediat lucrul.
Anul trecut, Comisia Europeana a amendat compania Microsoft cu suma de 350 milioane euro pentru comportament anti-concurential si i-a ordonat sa-si schimbe modul in care distribuie unele produse ale sale in Europa, printre care si Windows Media Player.

Microsoft a mai fost obligata sa dezvaluie protocoalele sale server rivalilor sai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri