Orange si Research In Motion (RIM) anunta lansarea noului smartphone BlackBerry Curve 8520 pentru clientii din Romania. BlackBerry Curve 8520, un nou model din gama de smartphone-uri seria BlackBerry Curve, va fi disponibil timp de o saptamana numai in magazinul online Orange.
Dupa aceasta perioada promotionala dedicata clientilor online, terminalul va putea fi achizitionat din toate magazinele Orange.

Noul BlackBerry Curve 8520 ofera acces mobil usor la e-mail, mesagerie si la retelele sociale bine cunoscute (printre care Facebook si MySpace) si este prevazut cu o tastatura QWERTY integrala care permite tastarea confortabila si corecta.

De asemenea, dispune de capacitati multimedia generoase si acces facil la muzica, jocuri si alte aplicatii mobile pentru divertisment in miscare.

Smartphone-ul BlackBerry Curve 8520 functioneaza in reteaua de date EDGE a Orange Romania si este prevazut cu port Wi-Fi pentru a oferi clientilor posibilitatea de navigare rapida pe web si o acoperire extinsa pentru transferul de date.

Noul smartphone este prevazut cu un trackpad optic tactil care permite o derulare si selectare rapida. De asemenea, este primul smartphone BlackBerry cu taste media dedicate, integrate eficient in partea superioara a terminalului, oferind clientilor o modalitate usoara de gestionare a fisierelor de muzica si video.

Pe langa accesoriile standard ale BlackBerry Curve 8520, Orange ofera gratuit clientilor sai o husa practica BlackBerry, intr-o gama diversificata de culori, adaptata noului lor smartphone.

„Servicii cu o raspandire din ce in ce mai larga, precum Internetul si email-ul mobil, divertismentul multimedia si accesul la retelele sociale, sunt acum mai usor de utilizat de catre orice client, datorita noului smartphone accesibil BlackBerry Curve 8520, disponibil impreuna cu un abonament Orange dedicat, cu preturi de la 5 euro pe luna”, a declarat Razvan Sturza, Product Manager Orange Romania.





Caracteristicile cheie ale smartphone-ului BlackBerry Curve 8520:


- Tastatura QWERTY integrala si trackpad optic tactil care permit tastarea si navigarea sigure si prompte

- Memoria Flash de 256MB si un procesor de 512Mhz de noua generatie pentru performante sporite

- Apelare cu activare vocala si suport Bluetooth (2.0) pentru casca hands-free, seturi de masina, casti stereo si alte accesorii periferice Bluetooth

- Camera foto digitala de 2 MP cu zoom si inregistrare video

- Un dispozitiv avansat de redare media pentru muzica, fotografii si video, cu taste media dedicate si mufa de casti stereo de 3,5 mm, plus BlackBerry Media Sync, care faciliteaza sincronizarea rapida a muzicii din iTunes sau Windows Media Player cu smartphone;

- Suporta utilizarea serviciului BlackBerry Internet care permite accesarea a pana la 10 conturi de e-mail, printre care cele mai populare conturi de e-mail ISP, cum ar fi Yahoo!, Windows Live Hotmail, AOL si Gmail si BlackBerry Enterprise Server care permite o securitate avansata si caracteristici de administrare IT pentru serverele corporate;

- Memorie extensibila prin intermediului slotului de card de memorie microSD/SDHC care permite schimbarea fara inchiderea smartphone-ului (hot swappable), suportand carduri de pana la 16 GB in prezent, iar in momentul in care vor fi disponibile si carduri de 32GB de noua generatie; un card de 2GB inclus;

- Wi-Fi incorporat (802.11 b/g)

- Telefon quadband: EGDE/GPRS/GSM (850/900/1800/1900 MHz)

Noul smartphone BlackBerry Curve 8520 de la Orange va fi disponibil la preturi intre 99 euro si 222 euro (TVA inclus), in functie de abonamentul ales. BlackBerry Curve 8520 completeaza gama de modele BlackBerry din portofoliul Orange care cuprinde si smartphone BlackBerry Pearl 8120, BlackBerry Bold, BlackBerry Curve 8900, BlackBerry Pearl Flip 8220.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri