Vodafone a anuntat, la inceputul lunii septembrie, introducerea tehnologiei HSPA+, care permite viteze sporite de date mobile.

Noile servicii de broadband mobil aduc utilizatorilor viteze de date mobile de pana la 21,6 Mbps pentru descarcare si pana la 5,7 Mbps pentru incarcare.

Incepand de maine, clientii Vodafone, persoane fizice sau din segmentul de business, pot beneficia de noile viteze de date mobile, cu pachetul Unlimited Mobile Internet & Office 21,6 Mbps, cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 27 euro/luna (fara TVA).

De asemenea, Vodafone Romania lanseaza si un nou dispozitiv de conectare mobila pentru acest abonament, un USB stick Vodafone K4505, disponibil la 19 euro (cu TVA) pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani, si la 69 euro (cu TVA) pentru contractele incheiate pe o perioada de 1 an.

Taficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps descarcare si 64kbps incarcare.

Noul abonament de Internet mobil si modemul de date compatibil vor fi diponibile initial in toate magazinele Vodafone din Bucuresti.

Cititi mai multe despre Vodafone si implementarea tehnologiei HSPA+