Cosmote Private Wire se adreseaza cu precadere companiilor medii si mari care sunt interesate sa isi optimizeze costurile de comunicare intre numerele de telefon mobile si fixe.

Clientii corporate au posibilitatea sa contracteze serii de cate 10/100 de numere fixe sau multipli ai acestora, in functie de necesitatile lor de comunicare. Cosmote Private Wire permite utilizatorilor sa isi integreze solutiile de comunicare intre flotele mobila si fixa, sa ofere aceeasi extensie pentru un numar de telefon fix si mobil al aceluiasi utilizator.

De asemenea, serviciul permite alocarea unui sistem de numere scurte in companie, precum si restrictionarea/permiterea diverselor tipuri de apeluri atat de la posturile fixe cat si de la cele mobile.

“Cosmote Private Wire a fost dezvoltat ca raspuns la solicitarile primite din partea clientilor nostri corporate si vine ca o completare a activitatilor si serviciilor noastre de baza din domeniul telefoniei mobile. Tendintele de pe piata arata ca acest tip de clienti sunt interesati de solutii integrate de comunicare, care sa le eficientizeze in mod real costurile in acest domeniu. In plus, prin intermediul Cosmote Private Wire, clientii pot configura conturile individuale de telefonie fixa si mobila in functie de nevoile fiecarui angajat”, a declarat Isabela Furtuna, postpaid market development & retail international offering department manager Cosmote.

Noul serviciu este disponibil exclusiv prin intermediul echipei de vanzari directe a companiei. Dupa primele 8 luni ale anului 2009, ca urmare a cresterii inregistrate pe segmentul corporate, Cosmote a raportat o crestere de 59% pentru traficul generat de aceasta categorie de utilizatori, comparativ cu perioada similara a anului trecut.