Mariajul dintre RHS Company si Tornado Sistems a primit avizul Concurentei

In urma avizului favorabil obtinut de la Consiliul Concurentei cu privire la concentrarea economica notificata, RHS Company S.A si Tornado Sistems S.R.L, doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de IT&C din Romania, se pregatesc pentru realizarea demersurilor de integrare a operatiunilor.
Cu prezenta teritoriala in Romania si Europa de Sud-Est, RHS Company si Tornado Sistems isi propun ca prin aceasta actiune sa transforme contextul economic actual intr-o oportunitate de a optimiza oferta si calitatea serviciilor oferite, bazandu-se pe experienta acumulata si pe avantajul competitiv detinut de fiecare dintre cele doua companii.

“In 2010 ne propunem o cifra de afaceri cu 50% mai mare fata de urmatorul clasat si acesta este numai inceputul”, a declarat Eugen Lepadatu, Director General al Tornado Sistems.

Cele doua companii vor continua sa-si desfasoare operatiunile mentinand aceeasi denumire, urmand ca in perioada imediat urmatoare, sa isi faca publice intentiile viitoare, planurile de extindere, precum si politica pe care o vor alege pentru a-si sustine dezvoltarea pe termen lung.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri