Magistratii Tribunalului Bucuresti au luat act de cererea de renuntare la judecata din procesul deschis de fondul american de investitii QVT impotriva Flamingo International pentru anularea unei hotarari Adunarii Generale a actionarilor.

Decizia instantei poate fi atacata cu recurs, arata NewsIn.

Luna trecuta, fondul de investitii QVT si-a vandut aproape in intregime participatia de 22% firmei Midfair Management Services, care are sediul in magazinul Unirea, detinut de familia Adamescu.

Anterior, fondul american de investitii QVT a cerut in instanta anularea deciziilor luate in adunarea generala a Flamingo International din 17 august, in cadrul careia actionarii au respins propunerea fondului de dizolvare a companiei si au aprobat planul de recapitalizare printr-o emisiune de obligatiuni.

Fondul american de investitii QVT, care detinea peste 15% din Flamingo International (FLA), introdusese pe ordinea de zi a adunarii generale din 17 august propunerea de dizolvare a companiei, dar conducerea Flamingo a considerat solicitarea nejustificata si rau intentionata.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Greva de avertisment de la metrou, declarata nelegala