Cosmote a lansat Cartela Bonus pentru noii utilizatori de prepaid, prin intermediul caruia acestia pot beneficia de un credit bonus de 5 euro (cate 1 euro alocat in fiecare luna incepand cu momentul primei incarcari).
Bonusul poate fi folosit atat pentru convorbiri in retea, nationale sau internationale, cat si pentru achizitionarea de extraoptiuni sau servicii cu valoare adaugata.

“De la inceputul anului, Cosmote a lansat o serie de oferte pentru utilizatorii de prepaid, precum Pocket Minutes, Cartela de Suporter – disponibila in editie limitata in judetul Cluj, precum si alte extraoptiuni de voce si SMS. Cartela Bonus reprezinta o alternativa flexibila pentru eficientizarea bugetelor de comunicare”, a declarat Gabriel Ionita, manager de produs si servicii Cosmote.

Utilizatorii noului produs beneficiaza de un credit de comunicare bonus in valoare de 5 euro, distribuit pe o perioada de 5 luni de la activarea acesteia.

Un euro este acordat dupa efectuarea primei reincarcari, de minimum 3 euro. Restul bonusului, in valoare de 4 euro, este distribuit in mod egal in urmatoarele 4 luni si este acordat in prima zi calendaristica a fiecarei luni, indiferent daca utilizatorul si-a mai reincarcat contul sau nu.

Tarifele pentru Cartela Bonus sunt cele standard pentru apelurile si mesajele text nationale si internationale, exceptie facand cazul in care utilizatorul isi activeaza o extraoptiune. Cartela Bonus include aceleasi beneficii ca si Cartela Cosmote: apeluri internationale, roaming, SMS, MMS, Transfer Credit, Internet Wireless, Notificare Apeluri Pierdute etc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri