Bonusul poate fi folosit atat pentru convorbiri in retea, nationale sau internationale, cat si pentru achizitionarea de extraoptiuni sau servicii cu valoare adaugata.

“De la inceputul anului, Cosmote a lansat o serie de oferte pentru utilizatorii de prepaid, precum Pocket Minutes, Cartela de Suporter – disponibila in editie limitata in judetul Cluj, precum si alte extraoptiuni de voce si SMS. Cartela Bonus reprezinta o alternativa flexibila pentru eficientizarea bugetelor de comunicare”, a declarat Gabriel Ionita, manager de produs si servicii Cosmote.

Utilizatorii noului produs beneficiaza de un credit de comunicare bonus in valoare de 5 euro, distribuit pe o perioada de 5 luni de la activarea acesteia.

Un euro este acordat dupa efectuarea primei reincarcari, de minimum 3 euro. Restul bonusului, in valoare de 4 euro, este distribuit in mod egal in urmatoarele 4 luni si este acordat in prima zi calendaristica a fiecarei luni, indiferent daca utilizatorul si-a mai reincarcat contul sau nu.

Tarifele pentru Cartela Bonus sunt cele standard pentru apelurile si mesajele text nationale si internationale, exceptie facand cazul in care utilizatorul isi activeaza o extraoptiune. Cartela Bonus include aceleasi beneficii ca si Cartela Cosmote: apeluri internationale, roaming, SMS, MMS, Transfer Credit, Internet Wireless, Notificare Apeluri Pierdute etc.