Siveco Romania, partener intr-un proiect de patru milioane de euro pentru UE

Siveco Romania, cel mai important producator de software de pe piata locala si Intrasoft International, companie de servicii IT pentru institutiile europene vor furniza in urmatorii doi ani servicii software de patru milioane de euro Agentiei Europene de Siguranta a Aviatiei (EASA), cu sediul in Koln, Germania.
Companiile vor furniza servicii software pentru aplicatii de gestionare a documentelor, inregistrarilor si fluxurilor de lucru EASA, agentia Uniunii Europene responsabila de strategia pentru siguranta aviatiei.

"Proiectul se incadreaza in directia strategica de afirmare a companiei SIVECO Romania ca un jucator de prim rang la nivel european, fiind rezultatul unei implicari active in IT-ul european, din punct de vedere profesional, social si comercial", a declarat Stefan Morcov, Deputy VicePresident in cadrul Siveco Romania.

Intrasoft International , este o companie infiintata in 1996, divizie a Intracom IT Services, membru al grupului Intracom Holdings, un furnizor de servicii IT pentru institutiile europene, cei mai multi clienti ai firmei fiind directoratele generale si agentiile Comisiei Europene.

Siveco Romania a avut in 2008 afaceri de 65 de milioane de euro, fata de 49,5 milioane de euro in 2007, insa profitul companiei a scazut de la 3,2 milioane de euro in urma cu doi ani la 2,5 milioane de euro in 2008.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri