Orange, Microsoft si HTC au lansat in premiera in Romania seria de terminale Windows phone, cu software Windows Mobile 6.5, din care fac parte HTC Touch 2, HTC Touch Pro 2 si in curand HTC HD2, cat si un model Toshiba, TG01.
"Vrem sa intram tot mai mult pe aceasta zona, de multimedia. Speram sa cucerim piata locala prin noile modele de terminale lansate pe platforma Windows Mobile 6.5. Un posibil atu al obiectivului nostru este faptul ca oamenii sunt interesati de segmentul retelelor sociale, cum este si Facebook, spre exemplu, iar platforma 6.5 le faciliteaza accesul la sectorul respectiv", a spus Julien Ducarroz, director comercial pe segmentul Business to Consumer.

Telefoanele din gama Windows phone faciliteaza accesul la aplicatiile profesionale, cat si la serviciile de divertisment mobil.

Cu un Windows phone, utilizatorii au acces direct de la butonul Start la o serie de servicii si aplicatii, cum ar fi partajarea de fotografii in retelele sociale, Adobe Flash incorporat in browserul Windows Internet Explorer si o aplicatie imbunatatita pentru e-mail.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea sa descarce aplicatii prin intermediul Windows Marketplace for Mobile, sa isi personalizeze telefonul cu teme favorite realizate prin Custom Theme Creator si sa acceseze portalul Orange World printr-o singura apasare de buton.

Impreuna cu abonamentul Pantera 20, cu contract pe 24 de luni, clientii Orange isi pot cumpara noul HTC Touch 2 la 149 de euro (TVA inclus), HTC Touch Pro 2 si Toshiba TG01 fiind in continuare disponibile la 449, respectiv 299 de euro (TVA inclus).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri