Samsung a lansat Corby, un telefon dedicat tinerilor care combina cele mai populare servicii de retele sociale virtuale cu functii multimedia.
Utilizatorii telefonului pot actualiza statusul si pot accesa profilul prietenilor si feed-uri live pe Facebook, MySpace si Twitter, prin facilitatea de notificare Pop-up SNS (Social Networking Service). Noul telefon de la Samsung ofera acces la o varietate de site-uri precum YouTube, Flickr, Picasa si Photobucket si la alte site-uri populare SNS prin integrarea continutului direct in interfata utilizatorilor.

Corby vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz.

De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate (numite si "Fashion Jackets"). Atentia concentrata asupra designului este extinsa catre interfata cu utilizatorul printr-un Cartoon UI (user interface), un meniu cu grafica si imagini de fundal care se adapteaza functionalitatii telefonului.

Specificatii Samsung Corby (S3650)



Samsung Elecronics a raportat un profit la nivelul maxim al ultimilor doi ani in cel de-al doilea trimestru al acestui an, depasind estimarile analistilor, in conditiile in care vanzarile de televizoare si telefoane mobile au crescut semnificativ. Rezultatul din T2 a urcat cu 5,2%, la 1,8 miliarde dolari, iar vanzarile au avansat cu 16%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri