Utilizatorii telefonului pot actualiza statusul si pot accesa profilul prietenilor si feed-uri live pe Facebook, MySpace si Twitter, prin facilitatea de notificare Pop-up SNS (Social Networking Service). Noul telefon de la Samsung ofera acces la o varietate de site-uri precum YouTube, Flickr, Picasa si Photobucket si la alte site-uri populare SNS prin integrarea continutului direct in interfata utilizatorilor.

Corby vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz.

De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate (numite si "Fashion Jackets"). Atentia concentrata asupra designului este extinsa catre interfata cu utilizatorul printr-un Cartoon UI (user interface), un meniu cu grafica si imagini de fundal care se adapteaza functionalitatii telefonului.

Specificatii Samsung Corby (S3650)Samsung Elecronics a raportat un profit la nivelul maxim al ultimilor doi ani in cel de-al doilea trimestru al acestui an, depasind estimarile analistilor, in conditiile in care vanzarile de televizoare si telefoane mobile au crescut semnificativ. Rezultatul din T2 a urcat cu 5,2%, la 1,8 miliarde dolari, iar vanzarile au avansat cu 16%.