Samsung a lansat Corby, un telefon dedicat tinerilor care combina cele mai populare servicii de retele sociale virtuale cu functii multimedia.

Utilizatorii telefonului pot actualiza statusul si pot accesa profilul prietenilor si feed-uri live pe Facebook, MySpace si Twitter, prin facilitatea de notificare Pop-up SNS (Social Networking Service). Noul telefon de la Samsung ofera acces la o varietate de site-uri precum YouTube, Flickr, Picasa si Photobucket si la alte site-uri populare SNS prin integrarea continutului direct in interfata utilizatorilor.

Corby vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz.

De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate (numite si "Fashion Jackets"). Atentia concentrata asupra designului este extinsa catre interfata cu utilizatorul printr-un Cartoon UI (user interface), un meniu cu grafica si imagini de fundal care se adapteaza functionalitatii telefonului.

Specificatii Samsung Corby (S3650)Samsung Elecronics a raportat un profit la nivelul maxim al ultimilor doi ani in cel de-al doilea trimestru al acestui an, depasind estimarile analistilor, in conditiile in care vanzarile de televizoare si telefoane mobile au crescut semnificativ. Rezultatul din T2 a urcat cu 5,2%, la 1,8 miliarde dolari, iar vanzarile au avansat cu 16%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Inedit: Samsung trimite un telefon in spatiu pentru selfie-uri