In acest an, conferinta este axata pe noile tehnologii, WiMax si conceptul NGN, reunite sub titlul ôNew Generation Broadband Technologiesö, iar in cadrul expozitiei companiile participante, nume de referinta in industria IT&C, prezinta ultimele descoperiri in domeniu, dar si discuta despre ele, in cardul intalnirilor one-to-one, desfasurate cu usile inchise.


Prima zi a conferintei este dedicata unei priviri de ansamblu (dar nu superficiala) asupra pietei de telecomunicatii din Romania, iar cei mai importanti operatori de comunicatii din Romania (Romtelecom, Connex, Orange si Zapp) isi vor expune punctele de vedere prin intermediul presedintilor lor. In a doua zi, miercuri, se dezbat problemele pe care le au autoritatile de reglementare in comunicatii din mai multe state europene in cadrul unei mese rotunde cu tema: ôIncurajarea sau descurajarea dezvoltarii broadband?ö. Care sunt solutiile la problemele de reglementare in comunicatii, le aflati, asadar, in cea de a doua zi. In fine, in ultima zi a conferintei, discutam, punctual, despre tehnologii broadband, WiMax si NGN, cu Intel, Ericsson, Siemens, Alcatel, Astral, Cisco Systems, Huawei, Romtelecom, Italtel, Zapp si alti invitati de marca.

Deschiderea oficiala a Conferintei are loc marti, 18 octombrie a.c., la World Trade Plaza Bucuresti, la ora 09.00, in prezenta domnului Zsolt Nagy, Ministru al Comunicatiilor si Tehnlogia Informatiei.