Compania Nuclearelectrica organizeaza o licitatie deschisa de peste 19 milioane lei, in data de 15 decembrie, pentru servicii complete de intretinere si reparatii tehnice de calcul, suport tehnic IT si imprimare, se arata intr-un anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).
Conform anuntului, citat de NewsIn, contractul se va derula pe o perioada de 48 de luni de la data atribuirii.

Pentru participarea la licitatie ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 50.000 lei si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului, fara TVA.

Din punct de vedere al capacitatii economice si financiare, ofertantii trebuie sa faca dovada unei cifre medii anuale de cel putin 12 milioane lei. De asemenea, ofertantii care se incadreaza in categoria intreprinderilor mici si mijlocii conform OG 27/2006 si Legii 346/2004 beneficiaza de o reducere cu 50% a valorii cifrei de afaceri.

Potrivit anuntului, Nuclearelectrica va contracta o companie pentru prestarea de servicii informatice si servicii conexe pentru unitatea de la Cernavoda.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 decembrie, ora 10.30, deschiderea ofertelor urmand sa se faca in aceeasi zi, la ora 11.00.

Criteriul de atribuire este dat oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Ultimele licitatii din segmentul IT&C

- Licitatia pentru servicii online la Registrul Comertului;

- Electrica va da 8,2 mil euro pe servicii IT.

Citeste si Piata IT ar putea fi echilibrata de investitiile sectorului public

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri