Compania Nationala Posta Romana va organiza, la 12 noiembrie, licitatie de peste 29 milioane lei (fara TVA) pentru achizitionarea de servicii de reparare si întretinere a echipamentelor IT&C aflate în dotarea operatorului, se arata într-un comunicat postat pe SEAP.
Conform anuntului, serviciile se vor presta pe întreg teritoriul tarii, în toate locatiile CNPR dotate cu tehnica de calcul la nivelul tuturor subunitatilor postale.

Contractul de prestari servicii IT are o durata de patru ani, anunta NewsIn.

Pentru a putea participa la licitatie, ofertantii trebuie sa depuna o garantie de 125.000 euro, respectiv 525.000 lei, valabila pana la 23.01.2010.

Totodata, pentru a putea participa la licitatie, ofertantii trebuie sa faca dovada unei cifre medii de afaceri, pe ultimii trei ani egala sau mai mare cu 12,6 milioane lei, respectiv 3 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri