Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, va finaliza pana la finele anului partea de consultanta si implementare a solutiilor IT pentru infrastructura fabricii inaugurate de PepsiAmericas Romania anul acesta in Dragomiresti Vale.
"Ca urmare a unei analize de oferte derulate de PepsiAmericas Romania, am fost selectati pentru furnizarea in sistem de prim contractor a serviciilor pentru infrastructura IT a fabricii PepsiAmericas, unul din cele mai importante proiecte de outsourcing ale anului curent pentru compania noastra. Solutiile propuse pentru infrastructura informatica a fabricii, precum si serviciile de consultanta oferite clientului nostru, au dus la identificarea celui mai eficient cost total de proprietate (TCO) pentru acest proiect", a declarat directorul general executiv al IIRUC Service, Calin Rangu, citat de NewsIn.

In cadrul contractului incheiat pentru unitatea de productie ce totalizeaza 30.000 de mp suprafata construita, fiind cea mai mare fabrica dezvoltata de grupul american in Europa, IIRUC Service va furniza totodata si suportul IT pana in 2012, cu posibilitatea de extindere a perioadei de furnizare pentru aceste servicii.

Prin parteneriatele de lunga durata incheiate cu Nexans si Cisco, IIRUC Service asigura serviciile de cablare, precum si componentele active de retea si telefonie VoIP din cadrul fabricii PepsiAmericas. Totodata, IIRUC Service a asigurat cursurile de specializare si training pentru angajatii implicati in lucrarile de cablare la fabrica PepsiAmericas.

IIRUC Service este prezent pe piata din Romania ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenta tehnica si suport, precum si terminale tranzactionale. Compania asigura servicii pentru peste 25.000 de clienti, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme si avand cea mai extinsa retea locala, cu peste 60 de puncte de lucru in principalele orase ale tarii.

In 2008, compania a avut o cifra de afaceri de 7,8 milioane de euro.

In primul semestru din acest an, IIRUC Service a realizat o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro, cu 84% mai mare decat in perioada similara a anului trecut si estimeaza afaceri de 10 milioane euro in 2009.

Conform lui Calin Rangu, din cifra de afaceri din primul semestru, aproximativ trei milioane de euro au fost generate de segmentul IT corporate, iar aproximativ doua milioane de euro din retail.

Din cifra de afaceri realizata in semestrul I, cei mai multi bani au provenit din contracte incheiate in 2008.

Compania IIRUC Service a fost preluata la inceputul anului 2008 de catre grupul Raiffeisen Informatik GmbH, al doilea furnizor de servicii IT de pe piata austriaca, cu o cifra de afaceri de peste un miliard de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri