Companiile din ecosistemul Microsoft din Romania vor genera mai mult de 2,6 miliarde lei venituri proprii in 2009, iar pentru a ajunge la aceste rezultate, ele vor investi 888 milioane de lei in tara.
Companiile din ecosistemul Microsoft angajeaza 9.000 de persoane.

In total, companiile care fac parte din acest ecosistem vor genera mai mult de 2,6 miliarde lei anul acesta, dupa cum arata un raport IDC. Pentru fiecare leu realizat de Microsoft in Romania in 2009, companiile din ecosistemul local vor realiza 6,38 lei.

Ecosistemul Microsoft din Romania include acele companii care vand PC-uri, servere, solutii de stocare, dezvoltatori de software, revanzatori care comercializeaza si distribuie aceste produse si firme de servicii IT care instaleaza si administreaza solutii bazate pe platforma Microsoft.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri