Vodafone lanseaza in Romania noua pozitionare globala de brand, “Power to you”, impreuna cu noi servicii de Internet pe telefonul mobil.
“Noua identitate a brandului Vodafone este un pas inainte in evolutia business-ului nostru si a culturii noastre organizationale. Trecerea de la ‘Traieste fiecare clipa’ la ‘Power to you’ inseamna, totodata, ca utilizatorii nostri au acum la dispozitie mai multe oportunitati, odata cu dezvoltarea serviciilor de acces la Internet si email de pe telefonul mobil. Aceste servicii au depasit granitele ‘biroului’ si sunt disponibile oricarui consumator, la preturi accesibile si aproape de pe orice telefon. Credem ca acesta este rolul nostru, de a face tehnologia simpla pentru oricine, de a creste mobilitatea oamenilor si a le aduce mai multe optiuni”, a spus Liliana Solomon (foto), CEO Vodafone Romania.

Incepand de astazi, Vodafone lanseaza noi servicii care ofera acces la email sau la comunitatile sociale online preferate - precum facebook, twitter, hi5 - direct pe telefonul mobil.

Nevoia de acces la Internet si email de pe telefonul mobil a crescut considerabil, insa nu intotdeauna aceasta experienta este usoara si fireasca pentru utilizatori. Acum, clientii nostri, atat abonatii, cat si utilizatorii cartelei Vodafone, pot sa intre in conturile lor de Yahoo, Gmail sau Hotmail la fel de usor ca si de pe computer, oriunde si oricand, pentru 1,99 euro/luna”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer Consumer Unit Vodafone Romania.

Cu Vodafone Internet pe mobil, utilizatorii au acces la Internet de pe orice telefon care este dotat cu un browser de Internet, Vodafone avand in retea peste 1.000 de astfel de modele. In plus, cu ajutorul browser-ului Opera Mini, special adaptat pentru Vodafone, clientii pot accesa orice site, contul de mail si comunitatile online favorite, de pe mai mult de 130 de modele de telefoane.

Pachetul Vodafone Email pe mobil ofera 25 MB trafic inclus pentru acces la email si Internet, precum si trafic nelimitat in portalul Vodafone live!, la tariful de 1,99 euro/luna (TVA inclus).

Pentru a instala noul browser dedicat Opera Mini pe telefonul mobil, clientii Vodafone trebuie sa trimita un SMS la 8877, cu textul “Opera”.

In acelasi timp, Vodafone a lansat o noua versiune a ghidului interactiv al Serviciului de Relatii cu Clientii, *222. Noul ghid pemite o navigare mai usoara in meniu, posibilitatea de a intra in legatura mai usor cu un consultant Vodafone, precum si de a efectua diferite operatiuni fara ajutorul unui operator.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri