Selgros Cash&Carry a actionat in instanta Flamingo International (FLA) privind procedura insolventei pentru o datorie 70.000 lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
“Intre Flamingo si Selgros a existat o colaborare de lunga durata, Flamingo avand calitatea de furnizor de produse IT si electronice, iar Selgros avand calitatea de beneficiar, comercializand produsele achizitionate de la societatea noastra prin lantul sau de magazine”, se arata in comunicat.

De asemenea, se mentioneaza ca Selgros nu a initiat niciun demers pentru a clarifica datoriile reciproce existente intre societatile inainte de demararea cererii de insolventa.

Retailer-ul de electronice, electrocasnice si IT&C a inregistrat pierderi de 23,19 milioane lei (5,5 milioane euro) in primele sase luni, de 12 ori mai mari decat cele din perioada similara a anului trecut.

Cel mai mare actionar al Flamingo este Dragos Cinca, cu o detinere de 25,2% din capital, urmat de omul de afaceri Dan Adamescu, cu 17,54%, prin intermediul firmelor Nova Trade si Astra Asigurari, conform celor mai recente raportari.

Din septembrie, Midfair Limited, cu sediu in Cipru, este noul actionar al companiei in urma achizitiei participatiei de 21,96% detinuta de fondul QVT.

Compania are o valoare de piata de 22,6 milioane lei (5,26 milioane euro), potrivit ultimei cotatii de 0,029 lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tel Drum, in insolventa, a primit un contract de aproape 1 mil. euro