Toshiba anunta prin Scop Computers lansarea pe piata din Romania a laptopurilor Satellite T110 si Satellite T130, care costa 2.799 lei si, respectiv, 3.099 lei, cu TVA si timbru verde inclus.
Noile modele permit utilizarea in miscare, iar datorita duratei de viata a bateriei, utilizatorii nu sunt nevoiti sa le reincarce nici chiar dupa o zi de lucru. Laptopurile au dimensiuni reduse, de 29,5 cm pentru T110 si 33,8 cm in cazul modelului T130.

“Noile laptopuri reprezinta modelul de legatura dintre netbook-uri, cum este NB200, optimizat pentru durata bateriei si performantele laptopurilor ultra-mobile Satellite U500”, afirma Thomas Teckentrup, general manager pe Europa al Toshiba Computer Systems.

T110 ofera pana la 9 ore autonomie, iar T130 functioneaza pana la 11 ore. Utilitatea laptopurilor este sporita si de tastatura full-size si touch-pad-ul Multi Touch Control.

Noutatea noilor notebook-uri vine din faptul ca ele sunt echipate cu o noua aplicatie, Toshiba LifeSpace, care ofera utilizatorului o accesare personalizata a fisierelor si o organizare zilnica a activitatilor sau proiectelor.

Ambele modele sunt disponibile in variante de negru sau rosu metalic, iar Satellite T130 este disponibil si in versiunea alb perlat lucios.

Noile modele Toshiba Satellite T110 si T13 sunt disponibile in reteaua distribuitorilor Scop Computers incepand din acesta luna.

Cifra de afaceri totala obtinuta in 2008 de compania IT Scop a fost de circa 118 milioane euro. Din 2007, compania are o noua structura, fiind formata din trei unitati: Scop Computers - distributie IT, Chara Software - solutii software de business - ERP si CRM, Docentris - solutii de procesare si management al documentelor.

Toshiba a fost infiintata in 1875, iar astazi conduce o retea globala formata din peste 740 de companii, cu 198.000 de angajati in intreaga lume si vanzari anuale care depasesc 76 miliarde dolari.

Citeste ultimele stiri referitoare la producatorul japonez de electronice Toshiba

- Scadere a pierderilor in al doilea trimestru fiscal;

- Achizitie in domeniul energiei in valoare de 5 mld. dolari;

- Toshiba Romania estimeaza ca va vinde putin peste 20.000 unitati in 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri