Romania este o tara atractiva pentru business-ul hi5.com, conform fondatorului retelei sociale, Ramu Yalamanchi, numai daca ne uitam la cifrele reprezentative pe care le-a strans, spre exemplu, luna trecuta - 4,22 milioane de vizitatori si peste doua miliarde de afisari.
Conform statisticilor SATI, peste 80% din romanii intre 14 si 24 de ani sunt activi pe hi5.com.

Astfel, hi5.com a avut 4,22 milioane de vizitatori in cursul lunii octombrie si peste doua miliarde de afisari in aceeasi perioada de referinta. De asemenea, pe hi5 pot fi atinsi peste jumatate de milion de romani intre 24-35 de ani, cu o eficienta maxima datorita posibilitatilor de targetare precise. Mai mult decat atat, comunitatea este intr-o crestere semnificativa, in octombrie inregistrandu-se cu 155.400 mai multi utilizatori decat in septembrie.

Potrivit lui Yalamanchi, Romania face parte din harta de interes a retelei hi5 si datorita faptului ca oamenii de aici sunt interesati sa socializeze, sa se afle intr-o permanenta conexiune.

"Utilizatorii hi5.com din Romania constituie un grup activ, plin de viata, in cadrul audientei noastre globale", a declarat Ramu Yalamanchi, fondator si CEO al hi5.

hi5.com are o cota de 40% pe piata din Romania si este a 11-a retea mondiala dupa numarul de afisari.

ARBOinteractive, cea mai mare regie de media online din Romania, a lansat ARBOsocial, departament specializat in comunicarea in social media, scopul nou infiintatului departament fiind acela de a ajuta marketerii sa fructifice oportunitatile de comunicare oferite de hi5.com in Romania.

Cititi un interviu cu Ramu Yalamanchi in editia de maine a Wall-Street.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri