IIRUC si PC Ware vor livra licente software de 2,1 mil. euro catre ANAF

Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, impreuna cu PC Ware Romania si PC Ware Germany, va furniza licente software IBM catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), in urma unei licitatii publice organizate luna trecuta. Contractul de furnizare a licentelor este in valoare de 2,1 milioane euro.
Aceasta este prima actiune comuna a celor trei companii ca parte integranta din grupul austriac Raiffeisen Informatik Vienna.

“Castigarea acestei licitatii publice s-a datorat atat apartenentei la grupul Raiffeisen Informatik, cat si sinergiilor cu celelalte companii din grup, PC Ware Romania si PC Ware Germany, precum si parteneriatului strategic stabilit cu IBM Romania”, a declarat Calin Rangu (foto), CEO al IIRUC Service si vicepresedinte al Raiffeisen Informatik Vienna.

IIRUC Service anticipeaza ca 40% din cifra de afaceri a companiei pentru acest an, estimata la 10 milioane euro, va proveni din castigarea de licitatii organizate in sectorul public.

In primul semestru din 2009, compania a castigat cateva licitatii noi, insa ele au insemnat "prea putin din cifra de afaceri inregistrata". "Valoarea lor a fost de circa 1,5 milioane euro", declara Rangu, in septembrie.

Anul acesta, IIRUC Service a devenit subcontractor pentru solutiile IBM furnizate catre agentiile fiscale din cadrul ANAF.

Compania asigura servicii pentru peste 25.000 de clienti, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme si avand cea mai extinsa retea locala, cu peste 60 de puncte de lucru in principalele orase ale tarii.

Citeste un interviu cu directorul IIRUC Service (Piata IT locala este atipica, la fel ca tara in care traim) si afla care sunt pasiunile high-tech ale acestuia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri