Voce Fix Nelimitat ofera minute nelimitate catre orice retea fixa din Romania, indiferent de palierul orar, si este disponibil la un tarif redus cu 20%, de 9 euro/luna, fara TVA, iar promotia “Voce pentru Ea” lansata ieri se adreseaza atat noilor cliente ale operatorului, dar si celor care utilizeaza deja serviciile companiei.

“De aceasta data, ne-am uitat cu foarte multa atentie catre segmentul feminin si, pentru ca rezultatele ne-au aratat ca femeile vorbesc la telefon mai mult decat barbatii, folosind cu precadere telefonia fixa, am venit cu acest nou concept”, a declarat Joerg Zeddies, director comercial pentru segmentul rezidential la Romtelecom.

Abonament poate fi achizitionat si de catre barbati, insa clientele care aleg promotia “Voce Pentru Ea” vor primi cadou un telefon.

Recent, Romtelecom a schimbat recent portofoliul de voce in incercarea de a atrage noi clienti in competitia dura pe care o duce cu principalii competitori, UPC si RDS-RCS.

In primele noua luni din acest an, Romtelecom a avut venituri de 609,4 milioane euro, mai mici cu 7,2% fata de cele 656,4 milioane euro inregistrate la finalul lui septembrie 2008.

Profitul operational al companiei pe primele noua luni a fost de 20,3 milioane de euro fata de pierderile de 14,4 milioane de euro din aceeasi perioada a anului trecut.

In ultima perioada, operatorul telecom a lansat din ce in mai multe oferte pentru a atrage noi clienti, in urma cu zece zile, Romtelecom anuntand un serviciu prin care cei care se vor abona la serviciile operatorului si ulterior isi vor pierde locul de munca vor primi subventii din partea companiei timp de sase luni la plata abonamentului.


Citeste si Femeile, cei mai inraiti cumparatori de telefoane inteligente