Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, a lansat o noua oferta pentru perioada de sfarsit de an care se adreseaza utilizatorii de cartele, anunta compania.
Toti utilizatorii noi sau deja existenti ai cartelei Vodafone isi pot activa, prin apel gratuit la *147#, extraoptiunea de 5 euro credit / luna, pentru a beneficia de 700 de minute in retea, 700 de SMS-uri in retea si 70 de minute nationale sau internationale.

De asemenea, clientii care formeaza grupuri de maxim patru persoane primesc 200 de minute bonus la orice reincarcare a unuia dintre ei si 800 de minute bonus in total.

Utilizatorii au la dispozitie doua extraoptiuni promotionale pentru navigare pe Internet prin: extraoptiunea „Vodafone Internet pe mobil” care ofera 500 MB trafic lunar pentru 3,99 euro credit pe luna si extraoptiunea „Vodafone Email pe mobil” ce include 200 MB trafic lunar, cu 1,99 euro credit pe luna. In prima luna, clientii beneficiaza de aceasta extraoptiune gratuit.

Cu noua oferta speciala de Sarbatori, utilizatorii de cartele Vodafone pot darui gratuit 20 de SMS-uri in retea sau 15 MB trafic pentru acces la Internet, unui alt utilizator al cartelei Vodafone, in fiecare saptamana. Cadoul oferit nu consuma din SMS-urile si traficul incluse in extraoptiuni si este valabil 24 de ore.

Operatorul ofera de asemenea si doua pachete cu telefon si cartela: Nokia 1662 si cartela Vodafone cu credit initial de 4 euro, la 179 lei pe pachet cu TVA inclus, si Samsung E1120 cu o cartela cu credit initial de 2 euro, la 149 lei pe pachet cu TVA inclus.

„Clientii nostri pot alege oferta care li se potriveste cel mai bine, fie ca este vorba despre minute sau SMS-uri in retea, minute nationale sau trafic de Internet”, a spus Karsten Wildberger, chief commercial officer, consumer business unit al Vodafone Romania.

Vodafone Romania a inregistrat, in primul semestru fiscal, aprilie - septembrie 2009, venituri de 486 milioane de euro, in scadere cu 20,9% fata de aceeasi perioada din 2008, cand compania a avut venituri de 615 milioane de euro.

Numarul de utilizatori Vodafone Romania a crescut din toamna 2008 de la 9,515 milioane de clienti la 9,535 milioane, dar rezultatele operatorului au fost influentate puternic de scaderea venitului mediu per utilizator (ARPU) la 8,7 euro in septembrie 2009 fata de 10,3 euro, la finalul primului semestru fiscal din 2008.

Dintre clientii Vodafone Romania, 38,4% sunt cei care utilizeaza serviciile pe baza de abonament, mai mult cu 1,7% fata de septembrie anul trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri