Operatorii de telefonie vor beneficia de 83 milioane euro pentru zonele "negre" de la granita, acelea care nu au acoperire, a declarat secretarul de stat din Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), Marius Fecioru.
"Statul are o interventie de 83 milioane euro, ca ajutor fiscal pentru operatorii de telefonie pentru acoperirea acelor zone "negre" de la granita", a spus Marius Fecioru, in cadrul evenimentului Gala Comunicatiilor Mobile, scrie NewsIn.

Cele 83 de milioane de euro provin din partea Comisiei Europene.

Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, a declarat ca in Romania exista mii de kilometri de drumuri fara acoperire, ceea ce face imposibila apelarea numarului de urgenta 112.

"Exista mii de kilometri in Romania care nu au acoperire. Sunt mii de kilometri in care, daca se formeaza 112, apelul ajunge in Ungaria sau in Bulgaria." a precizat directorul Serviciilor de Comunicatii Speciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri