Nokia, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile a lansat doua noi telefoane 3G, Nokia 6700 slide şi Nokia 7230, care vor fi disponibile pe piata locala din primul trimestru al anului viitor la preturi de 160 de euro, respectiv 100 euro, sume care nu includ TVA.
Nokia 6700 slide are o camera de 5 megapixeli si tehnologie optica Carl Zeiss prin care utilizatorii pot edita imaginile si cand se afla in miscare si le pot încarca pe internet direct din meniul camerei. Nokia 7230 (foto) are o camera de 3,2 megapixeli, afisaj de 2,4” si conectivitate 3G.

La jumatatea lunii octombrie, grupul finlandez anunta o cifra de afaceri de 9,8 miliarde de dolari pentru trimestrul al treilea, in scadere cu 19,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut si pierderi nete de 559 milioane euro, acestea fiind primele rezultate negative din ultimul deceniu, potrivit publicatiei Les Echos.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri