IIRUC va furniza servicii IT de 350.000 euro catre Aval Bank, in Ucraina

Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service a incheiat un nou contract de servicii IT cu Raiffeisen Aval Bank Ukraine, in valoare de 350.000 euro.
Proiectul initiat recent in Ucraina completeaza serviciile de integrare a aplicatiilor bancare, parte a contractului in valoare de un million de euro derulat anterior intre cele doua companii.

“Semnarea acestui nou contract ne consolideaza prezenta in regiune ca furnizor de servicii IT si, in acelasi timp, creeaza oportunitati pentru a castiga noi clienti pe piata din Ucraina. Orientarea strategiei de afaceri catre piete regionale ofertante precum Ucraina face parte din prioritatile noastre de dezvoltare pe termen mediu si lung”, a declarat Calin Rangu (foto), CEO al IIRUC Service si VP al Raiffeisen Informatik Vienna.

Citeste un interviu in care CEO-ul companiei explica cum este piata IT locala

Prin noul contract incheiat, IIRUC Service va furniza servicii de audit pentru sistemele din infrastructura IT a bancii si va asigura suportul tehnic in procesul de integrare, planificare si optimizare a solutiilor informatice. De asemenea, IIRUC Service va testa si implementa specificatiile de integrare tehnica pentru zonele de SOA (Service Oriented Architecture), WebSphere Message Broker si MQ Business Integration Adapters.

Pentru serviciile oferite Raiffeisen Aval Bank Ukraine, IIRUC Service a incheiat un parteneriat cu furnizorul de produse software si servicii de consultanta Innovative Software Solutions (ISS). De asemenea, prezenta locala a PC Ware, parte a Raiffeisen Informatik si unul dintre cei mai importanti parteneri ai IIRUC Service, contribuie la derularea contractului incheiat pe piata ucrainiana.

IIRUC Service a incheiat primul semestru al acestui an cu o cifra de afaceri de 4.7 milioane euro, in crestere cu 84% fata de aceeasi perioada din 2008. Pana in decembrie 2009, compania se asteapta ca cifra de afaceri anuala sa depaseasca 10 milioane euro. Compania are aproximativ 350 de angajati si 25.000 de clienti in portofoliu.

IIRUC Service se ocupa de infrastructura IT pentru noua fabrica Pepsi

IIRUC si PC Ware vor livra licente software de 2,1 mil. euro catre ANAF


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri