Visual Fan, compania brasoveana detinatoare a brandului Allview, anunta ca a ales BOLT, browserul mobil detinut de Bitstream Inc, ca browser partener oficial pentru terminalele sale.
Ca urmare a acestui parteneriat, Bitstream va dezvolta interfata browserului BOLT in limba romana, pentru Allview.

Primul terminal Allview care va avea preinstalat browserul BOLT va fi F1 X-perience, un dual SIM a carui lansare va avea loc la sfarsitul acestui an.

F1 X-perience beneficiaza de conectivitate WiFi, TV Analog, meniu customizabil cu ajutorul widgeturilor, display touch screen, jocuri 3D, senzor de miscare, efect voce, robot telefonic, camera 3,2 MP cu Led Flash.

Pe langa BOLT, F1 X-perience va avea preinstalat si eBuddy - aplicatia de mesagerie instanta care permite comunicarea cu utilizatorii Yahoo si MSN Messenger, Facebook, Google Talk, My Space, ICQ, Aol Instant Messenger.

"A fost ales BOLT, si nu un alt browser, deoarece caracterisicile de navigatie ale lui BOLT permit utilizatorilor sa gaseasca si sa citeasca informatiile intocmai ca pe computer. De asemenea, BOLT permite descarcarea fisierelor de pe YouTube si MySpace, iar compresia datelor asigura afisarea rapida a informatiilor si reduce costurile pentru transferul de date", a declarat Adrian Visan, director de dezvoltare in cadrul companiei brasovene.

Visual Fan: 2009, anul telefoanelor Dual SIM in Romania

Meniul telefoanelor Allview si manualul de utilizare sunt furnizate si in limba romana, iar de pe site-ul allview.ro pot fi descarcate gratuit aplicatii compatibile cu fiecare model de telefon si setarile pentru Internet. Serviciul Suport Clienti ofera asistenta telefonic si prin email.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
In vizita la Bolt: cum arata biroul companiei de ride sharing