Clientii persoane juridice UniCredit Tiriac Bank posesori ai cardului de credit MasterCard Business beneficiaza de licenta gratuita BitDefender Internet Security 2010 oferita pe toata durata validitatii cardului.
Aceasta initiativa urmareste sa asigure protectie totala la utilizarea cardului pe Internet.

BitDefender Internet Security 2010 include o tehnologie care monitorizeaza in timp real toate aplicatiile active si le blocheaza pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurata protectia impotriva virusilor noi si a variantelor de virusi inca necunoscute.

Licenta se acorda gratuit tuturor clientilor UniCredit Tiriac Bank, posesori ai cardului MasterCard Business si poate fi descarcata, numai dupa ce acestia se autentifica pe site-ul Mastercard.bitdefender.com/unicredit-tiriac.

Efectele recesiunii se resimt tot mai puternic si in Romania. In aceste conditii, autorii de coduri malware cauta surse noi pentru a-si ’rotunji veniturile’, speculand astfel orice vulnerabilitate in sistemul utilizatorului. Tocmai pentru a preveni atacurile lor, BitDefender coopereaza cu UniCredit Tiriac Bank si MasterCard Europe, oferind solutii de securitate pentru protectia eficienta a clientilor acestora”, a declarat Razvan Valceanu (foto), country manager BitDefender.

„Comertul electronic in Romania a urmat o tendinta ascendenta, pentru ca noua conjunctura financiara a impulsionat business-urile cu costuri logistice reduse, cum sunt cele dezvoltate pe Internet. Studiile noastre indica un nivel de incredere in crestere in platile cu cardul, fapt care creeaza alte premise favorabile comertului electronic, dar increderea posesorilor de card, odata castigata, trebuie cultivata si confirmata. Pentru a oferi o securitate sporita, am incheiat parteneriatul cu BitDefender prin care punem la dispozitie exclusiv posesorilor de carduri MasterCard Business emise de UniCredit Tiriac Bank pachetul de servicii BitDefender Internet Security 2010”, spune Cosmin Vladimirescu, account manager for Romania, MasterCard Europe.

In plus, clientii care folosesc frecvent cardul pentru cumparaturi pe Internet, pe langa mecanismele de protectie Secure Code de la MasterCard pe care le incorporeaza cardul, sunt protejati si impotriva virusilor si phishing-ului.

MasterCard Business este un card de credit embosat, prevazut cu cip, cu utilizare nationala si internationala, care ofera acces la o linie de credit de pana la maximum 30.000 euro in functie de cifra de afaceri, disponibila in proportie de 100% pentru plati la comercianti.

BitDefender Internet Security 2010 incorporeaza un modul special de protectie impotriva atacurilor de tip phishing, una dintre cele mai raspandite metode ilegale de a intra in posesia datelor personale cu caracter confidential (adresa, telefon, cod numeric personal, nume de utilizator si parole, coduri PIN etc.). Atacurile vizeaza, in general, utilizatori de servicii de e-banking si alte servicii online.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Una dintre cele mai populare sonerii smart, vulnerabila la hacking
Setari Cookie-uri