O judecatorie din Franta a decis ca site-ul de licitatii online eBay sa plateasca 1,7 milioane de euro catre producatorul de produse de lux LVMH pentru vanzarea neautorizata de parfumuri, scrie Bloomberg.

Pierre Gode, administratorul companiei Louis Vuitton Moet Hennessy, a declarat ca instanta a impus o amenda companiei dupa ce eBay nu a oprit vanzarea de parfumuri detinute de LVMH ca Givenchy, Kenzo, Christian Dior si Guerlain.

Gode a declarat ca decizia curtii protejeaza drepturile de a alege cu sa fie vandute produsele sale.

Directorul eBay in Franta, Alexander von Schirmeister, a raspuns printr-un comunicat de presa ca decizia curtii penalizeaza comportamentul consumatorilor.

In luna septembrie curtea franceza a decis ca eBay sa plateasca 80.000 euro catre LVMH pentru vanzarea de versiuni contrafacute ale parfumurilor produse de compania de lux.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri