Comunitatea online de analiza si informatii financiare Seeking Alpha, a incheiat a doua runda de finantare in valoare de 7 milioane dolari, condusa de compania DAG Ventures cu participarea investitorilor din prezent Benchmark Capital si Accel Partners, scrie Washington Post.

De asemenea, Seeking Alpha a semnat un parteneriat de continut cu Nasdaq.com, prin care va oferi continut editorial din partea celor 3.272 de contribuitori si produse de stiri, ca MarketCurrents si Wall Street Breakfast.

De asemenea, Seeking Alpha a mai semnat acorduri similare privind distribuirea continutului cu Yahoo Finance, odata cu prima runda de finantare din partea Benchmark si Accel.

De asemenea, compania a anuntat ca Instablogs, platforma de bloguri destinata segmentului financiar, lansata in luna mai, a unit 2.000 de publicatii din partea specialistilor financiari, managerilor, furnizorilor de date financiare si economistilor. Potrivit Google Analytics, Seeking Alpha are mai mult de patru milioane de vizitatori unici lunar.

David Jackson, directorul executiv Seeking Alpha, a recunoscut recent ca a facut o serie de greseli in gestionarea afacerii, dar a declarat ca acestea nu vor inlatura posibilii investitori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Revolut le face competitie brokerilor romani care vand bursa americana