MCSI: Unda verde pentru 13 proiecte de 32 mil. lei

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a propus pentru finantare 13 proiecte, urmand ca dupa obtinerea acordului de finantare de la Autoritatea de Management sa inceapa contractarea acestora, valoarea apelului lansat fiind de 32 milioane lei.
"In cadrul Programului Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” 2007-2013 (POS CCE), Axa prioritara 3 - Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru sectoarele privat si public, Domeniul Major de Interventie 2 - „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Operatiunea 4 „Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a propus pentru finantare, un numar de 13 proiecte, urmand ca dupa obtinerea acordului de finantare de la Autoritatea de Management sa inceapa contractarea acestora. Valoarea apelului lansat a fost de 32 mil lei", se precizeaza in comunicatul dat de minister.

In conformitate cu prevederile ghidului solicitantului, in cadrul apelului au fost depuse un numar de 38 de propuneri de proiecte, valoarea totala a acestora fiind de aproximativ 139,3 milioane lei, din care suma solicitata nerambursabila - de aproximativ 116,7 milioane lei, scrie NewsIn.

Solicitanti eligibili pot fi unitati sanitare publice cu personalitate juridica, dar si parteneriate intre unitati sanitare publice cu personalitate juridica.

Proiectele de e-sanatate trebuie sa contribuie la accesul cetatenilor la servicii de sanatate de calitate, la prelucrarea si schimbul de informatii medicale, la servicii integrate de sanatate, precum si la colaborare inter-profesionala.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Averea lui Musk a crescut cu 5,2 miliarde de dolari numai în ultima săptămână
Setari Cookie-uri