Retailerul american online Amazon se afla in negocieri privind o posibila preluare cu Vente-Privee, un club privat de vanzari care opereaza in comertul online si industria fashion, sustin surse apropiate situatiei citate de Tech Crunch.
Directorul de marketing al companiei, Xavier Court, a declarat ca Vente-Privee este flatata de aceasta stire insa nu este reala in totalitate.

Totusi, potrivit surselor, cele doua companii nu au acceptat momentan nimic, doar negociaza un pret care sa se apropie de doua miliarde euro (3,01 miliarde dolari). In luna octombrie, grupul francez intentiona vanzarea activelor pentru un pret cuprins intre 2 si 4 miliarde dolari.

Vente-Privee a fost lansat in Franta in 2001, dar a devenit un puternic retailer in ultimul val de vanzari din Europa - vanzari private online care include marci ale unor designeri renumiti de moda. Pentru acest an, Vente-Privee tinteste venituri de 650 milioane dolari.

Gilt, Amazon si eBay urmaresc activ preluarea clubului european de cumparaturi, dar se pare ca Amazon este cel mai activ concurent in acesta privinta.

Compania are peste 1.000 de angajati si 18 studiouri de fotografie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Jeff Bezos promite 10 mld. de dolari pentru combaterea schimbarilor climatice
Setari Cookie-uri