Hamid Akhavan, COO-ul Deutsche Telekom, a inaintat board-ului companiei o cerere care prevede parasirea DT din februarie 2010. Board-ul va analiza demisia lui intr-o sedinta ce va avea loc pe data de 17 decembrie.

Akhavan a lucrat in cadrul Deutsche Telekom timp de opt ani. El a fost responsabil al operatiunilor mobile ale Deutsche Telekom (reprezentate de brandul T-Mobile) si sef al T-Mobile International din decembrie 2006.

Rene Obermann, CEO-ul companiei, a tinut sa ii multumeasca lui Akhavan pentru ceea ce a realizat in cadrul Deutsche Telekom de-a lungul anilor, iar fostul COO a declarat ca misiunea sa in cadrul celui mai mare operator de telefonie din Europa s-a incheiat.

"Obiectivele pe care mi le-am propus in cadrul companiei au fost atinse, acum urmeaza sa accept noi provocari", declara el, potrivit comunicatului remis de DT.

Hamid Akhavan a absolvit Institutul Tehnologic din California (Caltech) si un master la Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT).Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si