Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala, si Research In Motion (RIM), compania canadiana care produce telefoanele inteligente Blackberry, lanseaza BlackBerry Curve 8900 si BlackBerry Bold 9000 incepand de la preturi cu 509 lei, respectiv 919 lei, cu TVA inclus.
BlackBerry Curve 8900 este cel mai subtire telefon inteligent BlackBerry, avand 110 grame si dimensiuni de 109 x 60 x 13.5 milimetri.

In acelasi timp, telefonul are ecran HVGA+ de 6,1 cm, rezolutie de 480x360, ofera multiple posibilitati de conectare prin suportul Wi-Fi integrat (802.11 b/g) si are si GPS incorporat.

BlackBerry Bold 9000 are tastatura full QWERTY, suport tri-band pentru retele de viteza HSDPA, GPS-ul si Wi-Fi integrate.

“Din ce in ce mai multi utilizatori aleg un smartphone in locul telefoanelor cu functii clasice, iar extinderea portofoliului cu modelele BlackBerry Curve 8900 si BlackBerry Bold 9000 va incuraja fara indoiala si mai multi utilizatori sa faca aceasta schimbare”, a declarat Mark Guibert, Vice President, Corporate Marketing RIM.

Cele doua modele sunt disponibile in reteaua de retail a Cosmote Romania si Germanos, la preturi incepand de la 509 lei (TVA inclus) pentru BlackBerry Curve 8900, cu abonament de voce pe doi ani, respectiv de la 919 lei (TVA inclus), pentru modelul BlackBerry Bold 9000, in functie de planul tarifar ales.

Cosmote ofera patru tipuri de abonamente BlackBerry (BlackBerry Optim, Avantaj, Extra si Extra Plus), ale caror preturi variaza intre 9-35 de euro (fara TVA) si includ intre 5-110 MB/luna in tara si 5MB/luna in roaming.

Traficul suplimentar costa 0,2 euro/MB, indiferent de tipul de abonament. In roaming, traficul suplimentar va fi tarifat in functie de preturile pentru roaming GPRS.

Fara abonament, BlackBerry Curve 8900 poate fi achizitionat la pretul de 1.344 lei (fara TVA), iar BlackBerry Bold 9000, la 1.764 lei ( fara TVA).

Cosmote avea 6,6 milioane de clienti si o cota de piata de 23% la sfarsitul lunii septembrie 2009.

Research In Motion este lider mondial in proiectarea, fabricarea si vanzarea solutiilor wireless (fara fir) inovative pentru piata globala a comunicatiilor mobile.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri