“Anul 2009 a fost un an prolific pentru SimPlus, in pofida crizei care a zdruncinat piata din Romania. In acest an am reusit sa implementam servicii SMS in Turcia, Moldova, Spania, Italia si Bulgaria. In acelasi timp, am introdus pe piata din Romania serviciul propriu creat de schimbare a vocii denumit Phonejoker“, declara Dan Boabes, CEO Simplus Invest.

Tot in 2009, compania a pus la dispozitia utilizatorilor romani MMS-urile cu tarf normal si Premium MMS (adica MMS cu suprataxa).

SimPlus Invest a achizitionat anul acesta o firma numita Poket Romania, un agregator de continut TV si video care lucreaza pentru principalii operatori de telefonie mobila de la noi.

Boabes intentioneaza sa lanseze serviciul Poket in regiune si va incepe cu Polonia, in iunie 2010.

“Pentru 2010 intentionez sa investesc in proiecte online in lumea intreaga, sa dezvolt switter.com, sa realizez un portal pentru prescolari, dar si sa creez o solutie internationala de plata pentru content”, declara Boabes, CEO Simplus.

SimPlus a facut parte pana in 2007 din grupul ParlaTel, an in care Dan Boabes a vandut compania de telefonie fixa si Internet catre DCS, controlata de fondul de investitii AIG NEW Europe Fund II.

SMS-ul, ca afacere: Cum sa faci 2 mil. euro pe an din servicii de mesagerie