Clientii Congaz vor beneficia de serviciilede plata in numerar a facturilor prin intermediul punctelor de plata PayPoint din Constanta, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Medgidia, Navodari, Negru Voda, Ovidiu.

Serviciile PayPoint pot fi utilizate de clientii Congaz care locuiesc si in alte zone ale tarii, dar au un loc de consum in orasele mentionale mai sus.

„Parteneriatul cu Congaz face parte din strategia noastra de optimizare a acoperirii la nivel national, intarind in acelasi timp pozitia pe care o avem in judetul Constanta. In ceea ce priveste acoperirea segmentului de furnizori de gaze de pe piata, aproximativ 90% dintre facturile emise pentru consumul de gaze naturale se pot plati prin punctele de plata PayPoint”, declara Mugur Dogariu, managing director PayPoint Romania.

In prima jumatate a anului financiar 2009-2010 (aprilie - septembrie 2009), veniturile PayPoint Romania au fost de circa 14,7 milioane de euro, mai mult cu 12% fata de aceeasi perioada din 2008.

In prima jumatate a anului curent, PayPoint a procesat in Romania 1,8 milioane de tranzactii de plati facturi.

Planurile companiei includ extinderea retelei pana la 2900 de terminale pana la sfarsitul lui martie 2010 si semnarea de noi parteneriate pe piata locala.