Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata locala, lanseaza serviciul "Voce Online" prin care posesorii de calculatoare pot initia apeluri catre orice numar de telefon fix, mobil sau international la cele mai mici tarife de pe piata, prin intermediul VoIP (Voice over Internet Protocol), o tehnologie prin care se ofera servicii de voce prin retelele IP, ca o alternativa la serviciile traditionale de voce.
Serviciul este disponibil pentru orice persoana din Romania sau strainatate, indiferent daca este client Romtelecom sau nu.

Voce Online poate fi folosit in special de romanii din strainatate, tarifele practicate fiind de pana la patru ori mai mici decat in cazul altor servicii PC-to-Phone.

Clientii serviciului VoIP postpaid (cu plata pe factura Romtelecom), disponibil pana in prezent pentru clientii Clicknet, beneficiaza automat de noul plan de tarifare Voce Online.

Tarifele pentru apelurile Voce Online sunt: 1 cent/minut (fara TVA) catre reteaua Romtelecom, 1,5 centi/minut (fara TVA) catre alte retele nationale fixe, 7 centi/minut catre retelele mobile nationale (fara TVA) si incepand de la 2 centi/minut catre destinatiile internationale (fara TVA). Apelurile intre utilizatorii Voce Online sunt gratuite.

Tariful pentru mesajele scrise este de 4,5 centi/SMS, fara TVA.

In prezent, Voce Online este in versiune "Beta" si ofera persoanelor care isi creeaza un cont pana la 15 ianuarie 2010 un credit de 3 euro care poate fi folosit pentru apeluri catre orice destinatie.

Creditul poate fi utilizat pentru mai mult de 250 de minute catre reteaua Romtelecom sau 150 de minute catre alte retele fixe din Romania sau 120 de minute in Uniunea Europeana, SUA si Canada.

Dupa ce creditul este consumat, acesta poate fi reincarcat online, cu ajutorul unui card bancar de credit sau de debit.

In primele noua luni ale acestui an, Romtelecom a avut venituri de 609,4 milioane de euro, mai mici cu 7,2% fata de cele 656,4 milioane euro de la finalul lui septembrie 2008 . Profitul operational al companiei pe primele noua luni a fost de 20,3 milioane de euro fata de pierderile de 14,4 milioane de euro din aceeasi perioada a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri