Lansarea telefonului Google, pe ultima suta de metri

T-mobile, divizia de telefonie mobila a Deutsche Telekom, cel mare mare grup de telecomunicatii la nivel european confirma intr-un raport intern existenta telefonului Nexus One, realizat de motorul de cautare american, scrie phandroid.com, un site dedicat telefoanelor care folosesc platforma Android dezvoltata de Google.
Compania va lansa alaturi de T-mobile un nou telefon la inceputul lui ianuarie, iar acesta va fi vandut numai pe internet.

Serviciile de mentenanta vor fi asigurate de Google si HTC, unul dintre cei mai mare producatori de telefoane inteligente la nivel mondial, si totodata compania care va realiza noul produs Google, in timp ce T-Mobile se va ocupa de facturare, planul de tarifare si acoperire.

Mai multe detalii despre noul telefon al Google vor fi publice la inceputul lui ianuarie. Conform aceluiasi site, compania americana a trimis deja invitatii pentru o conferinta de presa care va avea loc pe 5 ianuarie in Mountain View, o localitate din nordul Californiei

In urma cu doua saptamani motorul de cautare a distribuit noul telefon angajatilor sai pentru a il testa, iar unii dintre acestia l-au descris pe platforma de microblogging Twitter, ca fiind „telefonul Google". Inca nu exista date in legatura cu pretul acestuia.

Sursa foto:
Cory O'Brien via Twitter


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri