Primul pas spre transformarea Connex in Vodafone a fost facut. Ieri s-a lansat primul pachet Vodafone in Romania. Ted Lattimore, presedintele Connex, a spus ca procesul de integrare completa a activitatii Mobifon in grupul Vodafone se va incheia pina la jumatatea anului viitor.

Procesul de rebranding Connex a inceput ieri. Mult mai repede decit se anticipa a fost lansat brandul dual Connex-Vodafone. Putini se asteptau ca litigiul cu Telemobil sa se rezolve atit de repede.

Telemobil, firma care inregistrase marca Vodafone, ceruse stramutarea cauzei, iar solicitarea urma sa fie analizata de Inalta Curte de Casatie si Justitie in data de 10 noiembrie.

S-a ajuns insa la o intelegere, astfel incit Mobifon poate folosi marca Vodafone in Romania. Intelegerea cu Telemobil s-a finalizat recent, a spus Ted Lattimore. Nu au fost facute publice detaliile financiare ale acestei intelegeri. Noua sigla, rezultata din alaturarea celei a Connex si celei a Vodafone, va fi prezenta la toate magazinele din tara. S-a lansat deja pachetul Vodafone Family, iar oficialii anunta ca in viitorul apropiat se vor lansa si alte pachete de servicii.

Atac spre familii

Prima tinta sint familistii. Vodafone Family este o noua oferta de abonament pentru familii, care permite apeluri de voce gratuite, de pina la 500 de minute, in grupuri familiale de doi pina la sase membri. Pachetul este disponibil in doua variante. Astfel, Vodafone Family 200 este un abonament cu 200 de minute gratuite incluse si costa 15 USD/luna. Vodafone Family 500 este cea de-a doua varianta care costa 25 de dolari pe luna si include 500 de minute gratuite. Ambele pachete includ doua SIM-uri gratuite. Pentru fiecare SIM aditional, pentru alti membri ai familiei, abonamentul este de 3 USD pe luna.

Pachete noi

In urmatoarea perioada se vor lansa noi pachete Vodafone in Romania. Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex, a anuntat noi servicii de roaming, precum si Vodafone Simply. Pina la sfirsitul lunii noiembrie, vom avea o versiune 3G a Black Berry, a mai spus Campbell. Cardul 3G Vodafone va fi si el prezent in magazinele din Romania. S-a anuntat si o campanie publicitara, in presa scrisa si la televiziune, iar oficialii Connex au anuntat ca lucreaza la aceasta campanie cu McCann Ericksson. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu 165 de milioane de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri