Producatorul de software Microsoft va comercializa patru versiunii ale viitorului program Office 2010, incepand din iunie, la preturi cuprinse intre 99 si 499 dolari (68 si 346 euro), scrie PC World.

Compania va vinde Office Home si Office Student, care vor cuprinde patru programe principale Word, Excel, PowerPoint si OneNote pentru 149 dolari (103 euro) si, spre deosebire de versiunea anterioara, va putea fi instalata in trei computere diferite.

"Cardul de siguranta", care inseamna un cod pentru a debloca o copie a Office 2010 existenta pe PC-urile noi va costa 119 dolari (82 euro) pentru cele doua versiuni.

Microsoft va vinde o versiune educationala - Office Professional Academic prin bibliotecile facultatilor si anumiti retaileri pentru 99 dolari (68 euro).

Office Home si Office Business, care include Outlook alaturi de cele patru programe principale, va costa 297 dolari (206 euro) pentru un pachet cumparat din magazin sau 199 dolari (138 euro) pentru versiunea existenta deja pe PC.

Microsoft a anuntat ca va vinde Office Professional, care include programele Outlook, Publisher, Acces si un suport tehnic suplimentar, pentru 499 dolari (346 euro) sau 249 dolari (172 euro).

Toate editiile vor avea acces la Office Web Apps, site-ul cu aplicatii ale programului Office.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri