Compania Flanco International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de electronice, electrocasnice si IT&C, va deschide in luna februarie un magazin in cel mai mare centru comercial din Bucuresti, Sun Plaza, situat in zona de sud a capitalei.

Cu o suprafata de 2.000 mp, noul Flanco World va deveni magazinul reprezentativ al retelei, prin dimensiune si amplasament, reprezentand o oportunitate pentru companie de a reloca unitatea din Baneasa intr-o zona cu trafic comercial mult mai mare.

Conform reprezentantilor companiei, inchiderea magazinului din Baneasa se va finaliza in aceasta saptamana.

”Ne asteptam la un trafic mult mai mare in centrul comercial Sun Plaza, fiindca vorbim in primul rand despre o zona rezidentiala cu potential comercial insuficient exploatat pana acum, in care se simtea nevoia unui astfel de parc de retail”, a declarat Adrian Olteanu, director general adjunct Flanco International.

Investitia necesara pentru deschiderea noului magazin presupune un efort financiar minim din partea companiei, mare parte a mijloacelor fixe si a stocului de marfa urmand sa fie relocate din magazinul din Feeria.

Flanco International este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza doua dintre cele mai cunoscute lanturi de retail din Romania, Flanco si Flanco World si detine, in acest moment, o retea de 70 de magazine in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii.

Soc in retailul IT: Cum a intrat Flamingo in insolventa si ce urmeaza?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
STB a starnit furie in online cu o postare de pe Facebook