Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) va organiza in data de 18 ianuarie 2010 o licitatie restransa accelerata pentru achizitionarea de servicii de monitorizare si control, contract estimat la 3,9 milioane lei, fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe SEAP.
Astfel, MCSI vrea sa achizitioneze servicii de sustinere a activitatilor de monitorizare la fata locului a proiectelor finantate in cadrul Axei Prioritare III POS CCE (trebuie depuse oferte pentru doua loturi), arata NewsIn.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este incepand de la 1 februarie 2010 pana la 31 decembrie 2010. Se solicita o garantie de participare pentru Lotul I de 19.000 lei, iar pentru Lotul II de 17.000 lei, precum si o garantie de buna executie de 10% din valoarea contractului fara TVA.

Proiectul este finantat din fonduri comunitare. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18 ianaurie 2010, ora 09:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 ianaurie 2010, ora 11:00.

Companiile care doresc sa participe la licitatie trebuie sa prezinte bilantul contabil pe ultimii 3 ani (2006, 2007 si 2008) vizat si inregistrat de organele competente. De asemenea, trebuie sa prezinte realizarea a cel putin a unui contract similar al carui beneficiar sa fie o institutie publica.

Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic in ceea ce priveste criteriile enuntate in caietul de sarcini.

MCSI a dat unda verde si pentru 13 proiecte de 32 milioane lei si a aprobat finantarea de proiecte in valoare de 146,8 milioane euro, din care circa 90 milioane de euro sunt din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR).

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri