Reteaua sociala de microblogging Twitter vrea sa angajeze ingineri si specialisti care pot ajuta compania sa devina profitabila.
Compania vrea sa construiasca o echipa care se va ocupa de lansarea unor produse, prin intermediul carora executivii Twitter isi propun sa obtina venituri pe termen scurt, scrie Reuters.

Printre cele 26 de anunturi listate pe site-ul Twitter, patru dintre acestea sunt identificate ca fiind dedicate monetizarii proiectului online.

“Twitter cauta noi membri pentru a lucra in cel mai nou proiect de obtinere de venituri”, anunta site-ul.

Investitia in astfel de proiecte semnaleaza ca generarea de venituri a devenit o prioritate pentru Twitter, dupa ce si-a propus sa evolueze de la o simpla retea sociala la o companie online sustenabila.

“Compania a intrat in faza in care profitul conteaza”, sustin analistii.

Tweet-urile, mesaje ce nu depasesc 140 de caractere, au devenit un mediu de comunicare care a jucat un rol important in mai multe evenimente de pe mapamond.

“Constientizeaza faptul ca trebuie sa stabileasca planuri pe termen lung, de aceea au nevoie de modalitati de obtinere a veniturilor”, a declarat analistul Jeremiah Owyang, din partea Altimeter Group.

Cum poate ajunge Twitter pe profit

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri