Prioritatea Twitter pentru 2010: Obtinerea de venituri

Reteaua sociala de microblogging Twitter vrea sa angajeze ingineri si specialisti care pot ajuta compania sa devina profitabila.
Compania vrea sa construiasca o echipa care se va ocupa de lansarea unor produse, prin intermediul carora executivii Twitter isi propun sa obtina venituri pe termen scurt, scrie Reuters.

Printre cele 26 de anunturi listate pe site-ul Twitter, patru dintre acestea sunt identificate ca fiind dedicate monetizarii proiectului online.

“Twitter cauta noi membri pentru a lucra in cel mai nou proiect de obtinere de venituri”, anunta site-ul.

Investitia in astfel de proiecte semnaleaza ca generarea de venituri a devenit o prioritate pentru Twitter, dupa ce si-a propus sa evolueze de la o simpla retea sociala la o companie online sustenabila.

“Compania a intrat in faza in care profitul conteaza”, sustin analistii.

Tweet-urile, mesaje ce nu depasesc 140 de caractere, au devenit un mediu de comunicare care a jucat un rol important in mai multe evenimente de pe mapamond.

“Constientizeaza faptul ca trebuie sa stabileasca planuri pe termen lung, de aceea au nevoie de modalitati de obtinere a veniturilor”, a declarat analistul Jeremiah Owyang, din partea Altimeter Group.

Cum poate ajunge Twitter pe profit


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri