RCS&RDS, principalul jucator pe piata locala de internet si cablu TV, a cumparat compania Air Bites, furnizor de servicii de telecomunicatii, potrivit unui anunt postat de Airbites pe site-ul propriu.

Abonatii Air Bites vor beneficia de toate cele cinci servicii oferite de RCS&RDS: televiziune prin cablu, telefonie fixa si mobila, internet si internet mobil.

"Air Bites va instiinteaza ca toate drepturile si obligatiile contractuale sunt transferate catre societatea RCS & RDS. Astfel, abonamentul lunar va putea fi achitat catre RCS & RDS la oricare dintre centrele Air Bites sau oricare dintre punctele de prezenta RCS & RDS. Totodata, va invitam ca pana la data de 28.02.2010 sa optati pentru unul dintre pachetele Digi sau pentru serviciile Digi separate”, se precizeaza pe site-ul Air Bites.

Compania este controlata de Swisscom Central& Eastern Europe care detine 99,9994% dintre actiuni si Air Bites Slovakia care are 0,0006 din actiunile operatorului, conform datelor de la Registrul Comertului.

Stirea a aparut initial pe blogul subiectiv.ro, detinut de jurnalistul Alex Mihaileanu.

In 2008, Air Bites a avut afaceri de 2,9 milioane de euro si pierderi de 8,4 milioane de euro potrivit Ministerului de Finante. Compania avea in 2008 aproximativ 80 de angajati.

RCS&RDS a inregistrat pierderi de 22,9 milioane euro in 2008, fata de un profit de 18,5 milioane euro in 2007, in timp ce cifra de afaceri a crescut cu 11,6% de la 346,5 milioane euro in urma cu doi ani, la 386,7 milioane euro in 2008.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si