Contractul castigat de Frontal Communication este de aproximativ 11 milioane de lei (2,6 mil. euro), iar cel obtinut de Datanet Systems - de 10,5 milioane de lei (2,6 mil. euro).

Frontal Communication este una dintre cei mai importante companii romanesti de integrare de sisteme IT, iar in 2008 a avut afaceri de 13,8 milioane de euro in 2008, 80% din business fiind bazat pe parteneriatele cu Cisco, filiala locala a celui mai important producator mondial de echipamente de retea. Compania este condusa din septembrie de Bogdan Constantinescu (43 de ani), fostul director general al filialei locale a Cisco Systems.

Datanet Systems, jucator local pe piata de solutii de networking si comunicatii, a fost implicat in octombrie intr-o tranzactie prin care grupul slovac Soitron a cumparat 51% din companie.

In 2009, compania a avut venituri de peste 20 de milioane de dolari (14,4 mil. euro), dupa cum a declarat, pentru Wall-Street, Vasile Velicu, directorul general al Datanet Systems.

El a adaugat ca anul trecut compania a avut un profit in usoara scadere fata de 2008, cand a fost de 2,2 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.