Cosmote, al treilea operator al pietei locale de telefonie mobila, si compania Telemobil, pe care a preluat-o in vara anului trecut, au lansat o solutie de conectare la Internet prin intermediul laptopului numita Connect.
Connect ofera access broadband nelimitat la Internet, precum si o conexiune prin intermediul retelei broadband CDMA a Telemobil, care are o acoperire de 61% la nivelul populatiei.

“Acest produs, unul dintre primele rezultate ale efortului comun al celor doua echipe, Cosmote si Telemobil, ne permite sa extindem portofoliul de produse. Vom continua sa lansam servicii noi sau imbunatatite ca rezultat al sinergiilor existente intre cele doua companii”, a declarat Stefanos Theocharopoulos (foto), CEO Cosmote.

Connect este disponibil in patru variante, denumite Connect Now, Connect Eco, Connect Pro si Connect Ultra, ce ofera viteze de transfer de pana la 3,1 Mbps pentru descarcare si 1,8 Mbps pentru incarcare. Pentru traficul suplimentar, vitezele de transfer sunt de 128/256 Kbps, in functie de pachetul ales. Cele patru pachete includ intre 2 - 20 GB si sunt disponibile pentru abonamente lunare cu preturi intre 6,71 euro si 22 euro (fara TVA).

Solutia de broadband mobil este oferita prin intermediul unui modem Z025a, care include o aplicatie de software ce asigura conexiunea la Internet si al unui card CDMA, care este compatibil cu orice model de laptop/PC ce opereaza cu Windows XP Professional, Windows 2000, Windows Vista, Windows 7, Macintosh versions OSx 10.4 Tiger si 10.5 Leopard. In functie de tipul de abonament contractat, cardul CDMA poate fi achizitionat cu subventie de 100%.

Connect poate fi achizitionat din magazinele Cosmote si Germanos si prin intermediul fortei de vanzari directe a Cosmote.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri