Connect ofera access broadband nelimitat la Internet, precum si o conexiune prin intermediul retelei broadband CDMA a Telemobil, care are o acoperire de 61% la nivelul populatiei.

“Acest produs, unul dintre primele rezultate ale efortului comun al celor doua echipe, Cosmote si Telemobil, ne permite sa extindem portofoliul de produse. Vom continua sa lansam servicii noi sau imbunatatite ca rezultat al sinergiilor existente intre cele doua companii”, a declarat Stefanos Theocharopoulos (foto), CEO Cosmote.

Connect este disponibil in patru variante, denumite Connect Now, Connect Eco, Connect Pro si Connect Ultra, ce ofera viteze de transfer de pana la 3,1 Mbps pentru descarcare si 1,8 Mbps pentru incarcare. Pentru traficul suplimentar, vitezele de transfer sunt de 128/256 Kbps, in functie de pachetul ales. Cele patru pachete includ intre 2 - 20 GB si sunt disponibile pentru abonamente lunare cu preturi intre 6,71 euro si 22 euro (fara TVA).

Solutia de broadband mobil este oferita prin intermediul unui modem Z025a, care include o aplicatie de software ce asigura conexiunea la Internet si al unui card CDMA, care este compatibil cu orice model de laptop/PC ce opereaza cu Windows XP Professional, Windows 2000, Windows Vista, Windows 7, Macintosh versions OSx 10.4 Tiger si 10.5 Leopard. In functie de tipul de abonament contractat, cardul CDMA poate fi achizitionat cu subventie de 100%.

Connect poate fi achizitionat din magazinele Cosmote si Germanos si prin intermediul fortei de vanzari directe a Cosmote.