Cel mai mare producator de telefoane mobile, Nokia, a lansat o serie de servicii de navigare prin satelit gratuite in incercarea de a accelera oferta sa de servicii cu care spera sa vanda mai multe telefoane mobile, scrie CNET News.

Noua oferta va face posibila utilizarea serviciilor de navigare pe telefonul mobil fara conexiune la Internet si include functii ca ghidurile de calatorie, dar si harti, anunta compania.

Oferta, care este gratuita, va include si descarcarea hartilor de pe site-ul Nokia in mai mult de 180 de tari si este menita pentru a concura mai bine in piata smartphone-urilor, in fata rivalilor Apple si Google.

Nokia, care a vandut aproximativ 83 de milioane de telefoane cu sistem GPS (GlobalPositioningSystem), se asteapta ca vanzarile de telefoane cu aceste functii sa creasca rapid ca urmare a acestei initiative.

Chiar daca Nokia isi mentine pozitia in piata telefoanelor mobile, analistii din industrie sustin ca producatorul de telefoane trebuie sa isi mareasca oferta de servicii si sa lanseze mai multe telefoane inteligente pentru a castiga teren in acest segment profitabil si competitiv.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri