UPC extinde oferta de programe HD si ajunge la opt canale

UPC Romania, al doilea operator pe piata locala de televiziune prin cablu, extinde incepand cu 1 februarie grila digitala de programe prin lansarea National Geographic Channel si Sport.ro pentru televiziunea de inalta definitie, dar si a pachetului CineStar ce contine trei canale TV de filme, anunta compania.
Prin adaugarea celor doua noi programe ce pot fi vizionate HD, UPC ajunge la patru luni de la lansarea televiziunii de inalta definitie la o grila de opt programe ce pot fi urmarite in acest format.

Anterior, clientii operatorului puteau urmari HD canalele TVR, Pro TV, HBO, Eurosport, History si Fashion TV.

Televiziunea HD care atrasese la o luna de la lansare in jur de 3.000 de clienti ofera rezolutie de pana la cinci ori mai mare decat la televiziunea standard si sunet asemanator cu cel din cinematografe.

Totodata, operatorul introduce pentru clientii sai de televiziune digitala pachetul CineStar, care contine trei canale TV de filme. Acesta costa 8 lei (fara TVA).

Pachetul CineStar poate fi adaugat la orice pachet UPC Digital TV - Small, Medium sau Large.

La finalul lui septembrie 2009, UPC avea 1,23 milioane de clienti pe segmentul de televiziune, 256.400 de clienti la serviciile de Internet si 144.500 de abonati pe segmentul de telefonie fixa.

Compania a inregistrat venituri de 92,1 milioane euro in primele noua luni din 2009, mai mici cu 20,8% fata de 111,3 milioane de euro, din perioada ianuarie-septembrie a anului trecut, potrivit datelor UPC Holding, divizia europeana a Liberty Global, grupul american care detine UPC Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri